HTC Touch Diamond a Nokia 5530

HTC Touch Diamond a Nokia 5530

Postautor: k9aro3l » śr sie 04, 2010 11:03 am

Witam
Mam pytanie czy opłaca się wymieniać nokię na tego HTC Touch Diamond?
Patrząc na opisy ma mniej kolorów ale za to ma gps mocniejszy procesor...
Co o nim sądzicie w porównaniu do naszej nokiji ? :D
k9aro3l
 
Posty: 74
Rejestracja: sob cze 19, 2010 8:24 am
Lokalizacja: Bartoszyce

Postautor: kwiatek099 » śr sie 04, 2010 11:10 am

moim zdaniem opłaca się wymiana, gps, 3g. kamera 3.2 + kamera do rozmów, WM zamiast symbiana, jedyny minus to bateria 900 mAH
kwiatek099
 
Posty: 1395
Rejestracja: wt lis 24, 2009 3:21 pm
Lokalizacja: brać kasę?

Postautor: Zubek » śr sie 04, 2010 12:05 pm

Nawet się nie zastanawiaj :) Wymiana się opłaca, w WM nie musisz się bawić w żadne podpisywanie czy łamanie systemu, masz o wiele więcej możliwości niż na symbianie ;)
kwiatek099, diamond nie ma qwerty, posiada go touch pro ;)
Obrazek
Zubek
 
Posty: 729
Rejestracja: pn kwie 05, 2010 3:13 pm
Lokalizacja: żychlin

Postautor: k9aro3l » czw sie 05, 2010 2:10 pm

a mała liczba kolorów nie bedzie przeszkadzać ?
k9aro3l
 
Posty: 74
Rejestracja: sob cze 19, 2010 8:24 am
Lokalizacja: Bartoszyce

Postautor: Zubek » czw sie 05, 2010 2:31 pm

k9aro3l, a w czym? Według mnie w diamond jest wyraźniejszy i ładniejszy wyświetlacz ;) Na liczbę kolor nie patrz...
Obrazek
Zubek
 
Posty: 729
Rejestracja: pn kwie 05, 2010 3:13 pm
Lokalizacja: żychlin

Postautor: dejmien666 » pt sie 06, 2010 7:26 am

To tak jakbyś oceniał jakość zdjęć które wykona aparat po ilości megapixeli. :P

Jak wyświetlacz jest przyzwoity to ilość kolorów w niczym nie będzie Ci przeszkadzać... Oczywiście bez skrajnego przesadyzmu. A wątpię byś na gołe oko zauważył różnicę, to raczej autosugestia XD

Bierz HTC, HTC bije wszystko :P
dejmien666
 

Postautor: k9aro3l » pt sie 06, 2010 8:23 pm

a po za tym który htc byście polecali ? bo wymiana nie doszła do skutku i tak myśle żeby sprzedać 5530 i kupić jakiegoś fajnego htc o podobnej wartości co 5530
k9aro3l
 
Posty: 74
Rejestracja: sob cze 19, 2010 8:24 am
Lokalizacja: Bartoszyce

Postautor: Zubek » pt sie 06, 2010 8:29 pm

k9aro3l, o podobnej wartości nie kupisz bo HTC bije Nokię na głowę :P Zależy jaką kwotą dysponujesz, ile jesteś w stanie przeznaczyć pieniędzy na PDA od HTC?
Obrazek
Zubek
 
Posty: 729
Rejestracja: pn kwie 05, 2010 3:13 pm
Lokalizacja: żychlin

Postautor: k9aro3l » pt sie 06, 2010 8:35 pm

czyli że więcej trzeba przeznaczyć czy mniej ? ;>
chodzi mi o telefon używany bo nie chcę nowego :)
używanego potrzymam z miesiąc i potem sobie wymienię :)
tak z 400zł nie więcej
k9aro3l
 
Posty: 74
Rejestracja: sob cze 19, 2010 8:24 am
Lokalizacja: Bartoszyce

Postautor: Zubek » pt sie 06, 2010 9:14 pm

k9aro3l, no to nie poszalejemy :D Nie jestem pewien czy do 400zł dostaniesz używanego diamodna ale możesz poszperać na allegro
Obrazek
Zubek
 
Posty: 729
Rejestracja: pn kwie 05, 2010 3:13 pm
Lokalizacja: żychlin


Wróć do Telefony z S60v5

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron