Tablet Android 7"

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Tablet Android 7"

Postautor: Lopez » ndz gru 05, 2010 3:46 pm

Witam. Wiem, że napisałem w zły dziale, lecz niestety nie ma na tym forum takiego działu jak inne, co na każdym forum występuje :( To jest taka mała wskazówka dla administratora :) A teraz do rzeczy jeśli ktoś zdąży mi pomóc zanim administrator usunie mój wątek czego bym nie chciał :( :( To prosił bym o pomoc, a niniejszym czy coś takiego opłaca się kupić -->[url="http://allegro.pl/tablet-android-7-laptop-apad-wifi-hit-prezent-i1344940721.html"]TABLET ANDROID 7'' LAPTOP aPAD WIFI - HIT PREZENT (1344940721) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Moja siostra bardzo chce dostać tablet na gwiazdkę, lecz niestety nie stac mnie na wydatek rzędu 2k na Samsunga galaxy tab lub apple ipada..:( Ale szperając po allegro znalazłem coś takiego "ajpadowatego". Także proszę o pomoc a administratora proszę o niewywalanie tematy lub założenie działu inne i tam wrzucenie tego tematu :) Z góry dziękuję :)

[MOD="alien"]Temat musi być zatwierdzony przez moderatora zanim ktoś by Ci pomógł , następnie staje się widoczny dla wszystkich , zobacz znalazłem dział :) [/MOD]
Lopez
 
Posty: 13
Rejestracja: ndz lis 07, 2010 2:36 pm
Lokalizacja: łódź

Postautor: bartekopa » ndz gru 05, 2010 4:58 pm

Czytałem recenzję tego czegoś ;) i o ile można tak powiedzieć to go zachwalają. Narzekali tylko chyba na jakość wykonania, czasem spowolnioną pracę i starego Androida. Ogólnie watro kupić jeśli chce się mieć tani tablet. Więc jeśli siostra tak bardzo potrzebuje (lub pragnie ;)) takiego urządzenia to warto :)
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Jeśli pomogłem kliknij Obrazek
bartekopa
 
Posty: 499
Rejestracja: pt lip 09, 2010 11:12 am
Lokalizacja: Sędziszów

Postautor: k9aro3l » ndz gru 05, 2010 8:15 pm

sory za może banalne pytanie ale zastanawia mnie czy z tego można dzwonić i pisać sms ? czy to jest tylko taka zabawka multimedialna?
k9aro3l
 
Posty: 74
Rejestracja: sob cze 19, 2010 8:24 am
Lokalizacja: Bartoszyce

Postautor: kwiatek099 » pn gru 06, 2010 9:43 am

z niektórych można, ale nie wszystkie posiadają moduł gsm
kwiatek099
 
Posty: 1395
Rejestracja: wt lis 24, 2009 3:21 pm
Lokalizacja: brać kasę?


Wróć do HydePark

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości

cron